Sunday, April 23, 2017

2k17


MasyaAllah hampir 3 tahun abg mengabaikan blog ni
Today cuba2 login dan Alhamdulillah xlupa lagi password hehe

Seriously there's a LOT of things happened within 2 years ni
Contohnya dugong accident, abg berjaya naik berat bdan dan turun balik lepas tu naik balik haha

Seriously xtaw nak tulis ape,
Mybe next post akan ada topik nak dikongsi
Gambar2 yg beribu-riban utk bagi korang hadap hehe

Ok bye

Tuesday, November 11, 2014

no plat idaman jpj

Salam..
Arini abam nk update yg abam nk tukar no plat mgikut spesifikasi jpj..haha
Choi je sbnrnya..
tapi demi mgurangkn kadar keCELAKAan jln rya abam turutkn jgk..
nnt btmbah kmlgn, dugong abam puLak yg disalahkaN..puiI

Honestly, jpj ptut cari alasan yg lbih bijak..bukn mbodohkn dan memalukan diri..
skrg xpasal2 dikeji masyaRakat..golongn VIP Xpelah btepuk tangan..
Ok enough, nnt kn kecam puLak abam huhu..

tadaaa dugong before tukar no plat..xde la kecik sgt pn..lain la kalau da bod** Sgt xnmpk and xreti nk baca..grrr calm down calm down

haaa kalau lah xyah gn no plat lgi cun

meet uncle xxx (sbb abam xtny nm dy) huhu

nmpk x style uncle ni..nasib xgn timbang air je..Huhu

tadaaaa...no plat supersize idaman pakcik2 jpj

Ok abam da kebas montot tgu uncle tu pasang no plat smpi 45 miNit..
k bye



Thursday, November 06, 2014

Abam Kembali!

HELLOOOOOOOO!!!!!

Its November 2014!! Da 1 tahun 5 bulan aq xupdate blog sepi ni..to be honest da dekat setahun aq xbukak langsung blog ni... 
Kenapa xupdate ? faktor usia kot..xberapa nak rajin update tulis-tulis ni..hehe
Mungkin jugak sebab terlalu sibuk bekerja (macam keje 24/7 kan) hahaha
Sibuk mencari rezeki untuk anak isteri..Eh xbagi tahu lagi kan aq da berumah tangga..
Belum ??? ha memang belum pun..kahkahkah

Ok lah dalam masa setahun setengah ni, xde ape2 berlaku pun..aq masih lagi berat 5+ kg dan tggi pun masih 17+ cm..huhu
Masih setia dengan Encik Dugong Hitam..nnt i share pic terbaru dugong ok..kihkih
Cinta hati ? xdop lagi..bercinta dengan bayang-bayang dalam cermin jer..gituh..haha

Kerja ?masih kerja di tempat lama sebagai Loss Adjuster..da lebih 2 tahun bekerja dengan company ni..tolak sebulan sebab aq penah resign kejap..hahaha
Masih lagi stay rumah family dengan ayah..xmampu lagi nk beli rumah sendiri..sobs

Ok malas nk taip panjang2..banyak lagi nk share ni..
Tentang percutian ke Kota Kinabalu bagai..byk lagi lah..hiks
Ok nk share pic lak..
macam biasa la xsah kan kalo update xletak gmbar..kihkih

Encik Dugong nampak lebih matang..abam je nampak tua sikit..kihkih

Gambar lentok dari abam sekali..hahaha

See abam masih kurus kerempeng..hahaha

Followers