Thursday, November 06, 2014

Abam Kembali!

HELLOOOOOOOO!!!!!

Its November 2014!! Da 1 tahun 5 bulan aq xupdate blog sepi ni..to be honest da dekat setahun aq xbukak langsung blog ni... 
Kenapa xupdate ? faktor usia kot..xberapa nak rajin update tulis-tulis ni..hehe
Mungkin jugak sebab terlalu sibuk bekerja (macam keje 24/7 kan) hahaha
Sibuk mencari rezeki untuk anak isteri..Eh xbagi tahu lagi kan aq da berumah tangga..
Belum ??? ha memang belum pun..kahkahkah

Ok lah dalam masa setahun setengah ni, xde ape2 berlaku pun..aq masih lagi berat 5+ kg dan tggi pun masih 17+ cm..huhu
Masih setia dengan Encik Dugong Hitam..nnt i share pic terbaru dugong ok..kihkih
Cinta hati ? xdop lagi..bercinta dengan bayang-bayang dalam cermin jer..gituh..haha

Kerja ?masih kerja di tempat lama sebagai Loss Adjuster..da lebih 2 tahun bekerja dengan company ni..tolak sebulan sebab aq penah resign kejap..hahaha
Masih lagi stay rumah family dengan ayah..xmampu lagi nk beli rumah sendiri..sobs

Ok malas nk taip panjang2..banyak lagi nk share ni..
Tentang percutian ke Kota Kinabalu bagai..byk lagi lah..hiks
Ok nk share pic lak..
macam biasa la xsah kan kalo update xletak gmbar..kihkih

Encik Dugong nampak lebih matang..abam je nampak tua sikit..kihkih

Gambar lentok dari abam sekali..hahaha

See abam masih kurus kerempeng..hahaha

No comments:

Followers