Monday, December 24, 2012

Banjir : Kuantan Tenggelam

Harini 24 December 2012
Bandar Kuantan dilanda bencana alam iaitu Banjir..
Mungkin jgk Banjir Kilat..
Bermula sejak jam 11 pagi tadi..mengakibatkan jalan2 di sekitar bndr kuantan terjejas..
Banyak gambar tersebar di dalam facebook seperti page KUANTAN dan Life @ Kuantan...
ini antara gambar2x yang saya nak kongsikan..

 depan my office..masa ni belum betul2 teruk..

 see, tangga depan office pn da naik air..

Satu bangunan da masuk air..



 Depan Vistana Hotel

Setakat sekarang..dikhabarkan lebih banyak kawasan yang telah terjejas..


 Depan Bank Muamalat, Depan Megamall


 Pandangan dari Terminal Bus Makmur

 Pandangan dari Wisma Pahang

Depan My Office Jalan Tun Ismail


Harap semua dapat mendoakan supaya keadaan pulih seperti sedia kala..
Sedih rasa melihat keadaan mcm ni blaku..
Semoga Allah merahmati kita semua..
Amin

Tuesday, December 18, 2012

Meet Mr V

Salam..
After almost 2 weeks barulah rasa nak update ttg ni..hehe
Its not about showing off or what..
Cuma melahirkan rasa syukur dan yeah its my blog right..so my right to post anything :-)
06 Disember 2012 
tu la tarikh kelahiran my 'new' ride..
xde la new pn sbb its a used car..but still new for me..erk~
Gigih amik unpaid leave sbb nak g collect this precious kat Cheras..
memang penat sbb kena naik bus, train and cab nak ke sana...
tapi everything worth it bila nmpk silau cermin dari jauh :-)
i dont have name for it yet..maybe shudn't give any..so i just call it as Mr. V..haha

Ni la anak dy..
nama dia anak kunci :p

The Interior
Simple yet memenuhi selera #eh


Meet Mr. V
Nothing much to do with this monster..well-dressed
cuma perlu ditinted and re-paint the bumper..
How I love my new ride.Please be nice to me ya Mr. V..nnt i blanje u myk hitam sedap..ahaha

ok bye~

Monday, December 17, 2012

Instagram



Yellow..
Follow my instagram yek..huhu
Search kyooreza sajo :-)
Bru jek mcuba..



Bye.

Followers