Tuesday, September 22, 2009

digOda di hari ry ke-3 !!


gilew mantap title pOSt kali nieh..ha3
actually digOda oleh c puTeh..kucing lam pic tuh..hu3
abis bju aq kene bulu dada dy..muahaha(yala da kucing laki) :D
okAy tODay sGt hApPennIng oK..g Umah TNC HEP..hu3
n g uMah siblings dY jGk...kaye2 lgi..*wink2 :D
mAkaNAn mElimpAh rUAh..berHambUran..(hypErbaLL nieh)..
kamI pttnya pg 5 uMah bUt da knyg sgt sO after g 3 umah kami balik umah TNC back..hu3
ni la antara bukti2 kejadian :D


yg ni ms br smpi kat umah TNC..besar ok umah dy..hu3 dy xde sO kami pn snap3..ha3





mls la nak explain gmbr2 tuh..korg agak2 la sendiri ek..hu3
sO mMg siOk bah tOday..lalala ^^

*kalo pasan pOst2 yg terdahulu hingga skrg,pic nmpk len..sbbnye my software tOk kasi smooth tu xley gune..gagaga ^^

5 comments:

Irine Nadia MaRceLLo said...

Selamat Hari Raya dude~!:)

kyoO~rEz@ said...

selamat ary ry tOo irine ^^

Y U N A I L L Y A N I said...

selamat hari raya
nak duit raya

Y U N A I L L Y A N I said...

selamat hari raya
nak duit raya

Afzainizam said...

Salam Aidilfitri sekali lagi dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com/
Salam Kenalan Dari Kami…

“Tanjung Puteri Pantai Gelora,
Selat Tebrau Kembara Mahkota,
Tibanya Syawal Disambut Gembira,
Salam Dihulur Kemaafan Dipinta”,

Jika tidak terlambat dan masih ade kesempatan ini

“Dalam kerendahan hati ade ketinggian budi..
Dalam kemiskinan harta ade kekayaan pekerti..
Dalam kelembutan lidah ade keterlanjuran kata
Dalam gurau dan senda tentunya ade silap berdosa”

Sempena Hari Raya Aidilfitri ini aku menyusun jari salam dihulur memohon ampun dan maaf atas segalanya..

Silalah berkunjung Ke blog kami ye…

Followers