Monday, November 02, 2009

alhamdulillah...

da lame aq nak tulis ttg nie...
its abOUt one of ma fRen...nO need tO mEntiOn sP la...
kalO dulu kan bile masuk asrama@hostel@dOrm sume..
macam2 la kite dGr kan..mOst of tHem rungUtan la...
n i'm 1 of thEm gak la..he3
bUT bilE trinGAt tTg my frEn nieh(bukan d ums ok), trUS hilAng rs nAk mrUngut tu sUme...
kAlo oRg lEn da biSing nGAn tiLAm yg keras la, paNAs la, tOilet yg kuReNg, mAkanAn yg xsedAp bAgai..mcm2 lgI la..
kaLo kOrAng pena duK asRAma mEsti tAu sUme tUe..

nak dijAdikaN ceritanye...mAse aq mUle2 mAsuk asrAma tUe(xsebUT asrama mn satu)...
aq jMp la sOrg kAwan nie..(bUkan jugak rom8)...
nSb bEk aq xsEmpat nAk merunGUt..sBb ms nGA bOrak2 tb2 dy kate...
"aq srOnok sgt dUk kat cni"..(ayat lebih kurang camni la)..
aq pn cam pelik la...watta..its nOt selesa sGt actualLY..da nm pn hostel kan..
aq pN tnY la np kan...
tHen dY ciTer la..kalO kat cnI sUme oRg ad katiL sOrang satu...
kalo kAt uMah xmcm ni..dOrg tdOw kat lantai jew adik beradik...xde bilik pn...(siyez sebak aq dGr)
mAkan pN ok...

kalO kOrg paHAm ap yg aq nK samPAikan ni msti kOrang sedar kan...
dLm kite merungUT2, masih ade oRg yg bersyukur nGn sUme tuh..
xsUme oRg berfikiran mcm kite..berkemampuan cam kite...
tu je aq nAk citer...
alhamdulillah..syukur ngn ap yg ade skrg ^^

1 comment:

FAIZ FARISH said...

Kesian ar kat 'kwn' yang ko cakap tu... Aku pon ade kawan camtu gak...
Dia boleh kata makanan kat asrama skolah sedap gila... pasal makanan kat rumah dia, asyik ikan kering, ngan telur je... nak makan ayam pon staun skali... apetah lagi daging atau kfc...sian btol...
(Ok, aku follow blog kau ok...)
Keep save.

Followers