Monday, December 21, 2009

its over

salam..
org len duk sibuk bercinta..aq lak sibuk putuskan cinta..hmm
its over between me n eyja..
ni bukan yg aq nak sebenarnye..tp aq ase baek aq amik tindakan ni lebih awal sblum dy terlebih syg kat aq..
aq ase aq xdpt nk syg dy macam yg dy syg aq..
dy terlalu syg kan aq..aq tau
kami bru je kenal then trus kapel..
keptusan yg terburu2kan..mgkin tu antare sbbnye kami putus..
aq pn xsampai ati nak minx putus tp aq tpakse..
aq xnk lgi lame dy terseksa menunggu aq..
I'M SO SORRY EYJA..
tindakan eyja mencederakan diri smlm sgt2 mngecewakan yOo..
eyja buat mcm tu ap yg eyja dpt ??dpt dose jew..
sumpah demi ALLAH n parent lagi nk buat mende tu..
kalO mende baek xpe la nk sumpah2 atas nm ALLAH..ni nak cederakan diri..
harap eyja xbuat lagi..kalO ade jodoh kite insya-allah xkemane..
sorry eyja 4 doing this..


11 comments:

AkU said...

OMG!!seriously...

akubi said...
This comment has been removed by the author.
akubi said...

cool down bro..

ezudyne said...

ur desicion is ryte sbb klu rs u x mampu fall in luv dgn dia dalam2..its better u tarik diri kan..pape pn enjoy ur single life..single is nice.. =]

✿ wanr0hayaty ✿ said...

cm 2 ek lelaki???
aku pn tgh down giler ni,,
lost my fren,,

Bunkyelo Bohechic said...

btl..
kalo ade jodoh x ke mne.

|AzMee|--|AcHu| said...

Kalu rase sayang, jangan diputuskan kecuali ta mampu.....
erm, but, paper pong ur decision mesti u dah pikir dalam2 kan??

tiramisu said...

somehow ur situasion is quite similar with sumone in my life...
do u hv feelings for any other gurls?
yea maybe that is the ryte decision but dun break ur frenship wif her...she still need u even just as frens....take care =)

mia jamiiah said...

hmm,wat eva it's y0o msti k0 pling taw pe k0 rs kan?jus prayin da bes 4 u me fwen!

FAIZ FARISH said...

Kyoo.... AKu tak jumpa la lagu ni..... Betul ke tajuk dia (I Can't Recall....?) Sapa penyanyi dia?

Bunga Binti Nordin said...

laa... yeker???

Followers