Monday, March 26, 2012

Terabai


ASSALAMUALAIKUM..
mula-mula aq nk minx maaf sbb lama xupdate blog ni..hehe
minx maaf dgn my blog la sbb bukan setakat xupdate..bukak pun x..
byk mende2 da out-of-date suda..huks
bukan la xde masa,kalo kat office ni ari2 pn dapat on9..
mungkin kerajinan tu yg xde -_-'



alhamdulillah sekarang da masuk mgu ke-8 aq pny latihan industri..
pejam pejam celik celik da masuk 2 bulan pn..fuhh kejap jek..
alhamdulillah aq naik berat sikit since duk labuan..hehehe


byk aktiviti bersama JAS Labuan yg aq da ikut..
kalo rajin aq akan update untuk entry khas Latihan Industri aq ni..
kalo rajin la kan..huks

my official jumaat attire..hahahaha
so far lom penah miss lg la pakai bju melayu..hehe

 ni la peta laluan dr rumah yg aq stay ke tempat aq LI..
so pagi2 jam 7.40am aq akan berjalan kaki ke office..
dalam 15 minit smpi la office dgn peluh macho..macho la sgt kan..hua3
tp slalu smpi office dlm 7.57am..penah jgk la smpi lewat..8.03 am..hahaha
penah jg xpunch-in sbb da over 8am kan..hua3

 ad gaya pegi office x ?hahaha

ok tau dah korang nk ckp ape..
xde tempat lain ke nak snap..semua pun depan cermin yg sm kan..hua3
mmg tiap kali masuk toilet ni aq rs nk snap..haha
jatuh ati tgk yg dlm cermin tu..wakakkaa

k tu je la kot update kali nieh..
pdhl update pic je..hua3
k bye

2 comments:

Followers