Tuesday, May 08, 2012

Shopaholic | Sophie Paris


Assalamualaikum..
today aq nk promote ttg produk Sophie Paris..
mgkin ramai yg xpernah dgr ttg produk ni..mmg pn sbb produk ni bru2 je masuk Malaysia..
katalog vol 4 pun bru akan di launch pada 19 May 2012..
aq dgn gigih telah pn masuk membership..huhu

design2 adalah dari Italy..mmg sgt lawa dan berkualiti..
thats why aq yakin utk masuk jadi member Sophie Paris ni..hehe
semua item dalam catalog utk setiap volume available utk 45 hari dari tarikh launch..
so setiap 45 hari akan ada design baru yg akan keluar..
jadi xrugi kalo beli produk Sophie Paris ni kan..huhu
mari tgk serba-sedikit design2 dari catalog Sophie Paris ni..













cara nak order,inbox


Nama :

Alamat :

No Fon :

Code/Keterangan barang : contoh d2537/wallet

quantity :


Total : RMxx + RM15 (postage)

Postage bley combine..mksudnya kalo beli lebih dr 1 pn dikira RM15

sila inbox(facebook) sy dlu utk pastikan item tsebut ada stok atau tidak..


sebarang pertanyaan boleh inbox saya atau email ke qeroy23@yahoo.com.my



bagi yang nak jadi ahli pun boleh email jugak..

dont worry..xrugi pun jadi ahli..RM15 shj utk sepanjang hidup..

utk tgk full catalog boleh ke


No comments:

Followers