Tuesday, October 09, 2012

Fiesta Perkahwinan 2012

Pada 4-6 October 2012 telah berlangsung Fiesta Perkahwinan yang terbesar di Pantai Timur..
Lokasi adalah di Kuantan Parade, Kuantan..
Ceritera nya pada 5 October 2012 aq pergi ke sana sebab nak support my friend, Zul yang jd model utk Butik Andaman Wan Shah..
Nak dijadikan cerita  lagi rupanya Wan Shah ni sekampung dengan aq..haha
Sampai kat booth tu memang kenal la muka-muka sekampung ku semua..

Borak2x..sambil tgk muka si Zul yang cuak sebab nak kena catwalk nnt..haha
Borak ngn model perempuan, Kak Yaya..
Then Kak Yaya suggest aq jadi partner dy utk sesi hari ahad..
and i was like errrr..berdesup darah gemuruh mari..haha
Tapi aq on je lah..alasannya aq tinggi dan nampak balance sikit bila berdiri sama-sama..
Walaupun non-hado..hahahaha

Pada 6 October 2012, Ahad dlm kul 12 tgahari sampai la aq kat Kuantan Parade..
Kak Yaya tunjuk la baju..andddd its KUNINGGGGGGG...*pitam
at first mmg rasa xconfident langsung nak pakai kuning..
macam xmatch kot ngan skin color aq nieh..tapi lantak..sarung je..
da sarung aiyoo besar lak kat ketir..eh xbesar..aq yang kurus keding -_-'

Dan akhirnya bercatwalk la aq..dengan xde rehearsal bagai..*lantak
Paling xley blah aq pakai kasut yang aq bawak g keje tuh..
yang da tahap nak rabak..spoilll betul..hahaha
Mata lak merah hari tu..actually since sabtu..
so terpaksa la pakai spek hitam utk cover kemerahan itu..huhu

Azira yang dtg nak support aq last2 dy pn kena tarik jadi model..hehehe
tcapai jgk kan nk pakai bju pngantin..huhu

 Azira pakai baju dari Ayu Collection..


 Sesi memperkenalkan designer
Wan Shah from Butik Andaman Wan Shah
Nampak x muka cuak disitu ?haha
*abaikan kasut masuk ladang itu

 Ni la Kak Yaya..
pasangan model saya..huuhu
*abaikan tepung gomak dan edit terlebih itu

sempat lagi..haha

Dan hari tersebut aq beroleh satu lagi pengalaman baru..
Amin.

3 comments:

zizidiazora said...

Tahniah kyoo...selangkah lagi ke hadapan..selamat mengumpul pengalaman..

pujangga said...

seronok..!!

kyoo reza said...

thanks guys :)

Followers