Wednesday, December 22, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI


COntest lagi..hahaha
dianjurkan oleh Falihin Jasmy..graduan yg sgt genius masuk newspaper bru2 nieh..bangga jap bc..hu3
mari kite tgk hadiah dulu nak..hehaaa

1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

peh menarik gile kan..



MACAM MANA NAK SERTAI?
Mudah saje. Just follow the step below:

1. Peserta HARUS menjadi followers blog http://falihinjasmy.blogspot.com/ terlebih dahulu   ( bukan WAJIB, tapi peluang nak menang tu lebih cerah kalau tergolong dalam followers blog ni)

2. Buat satu entry bertajuk FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

3. Letakkan BANNER contest seperti yang dibawah dan di link kan ke post contest ni.

4. Pilih SATU gambar anda melompat paling style. Tak kira lompat secara SOLO atau DUET atauGROUP. Gambar hendaklah original punya lompat OK. Tak nak yang edit2. Kalau edit hue, level, colour, brightness or etc tu boleh la. Ingat! hanya SATU gambar sahaja.

5. Letakkan caption paling kreatif di bawah gambar dalam 3 perkataan. Contoh:
TERBANG TAK TINGGI

tarikh tutup: 
31 DISEMBER 2010

so aq pilih pic ni..hu3x

BERTERBANGAN DI KUNDASANG

aq tag :
Chriz George
Dayun..lagi dan lagi..haha
Daniel Adie

kyoo reza


10 comments:

Chriz said...

ala chomelnye muke..haahhahaa..

kyoO~rEz@ said...

chriz : xial..hahahaaa

..hizamirahim.. said...

wow.
good luck.
XB

mr.F said...

pegi bercuti ke? ok nice pic...tengs sebab sudi join contest ni and all the best ya !

tieha ismail said...

weh...yg ni bez ni....

kyoO~rEz@ said...

zami : thanks..hu3

kyoO~rEz@ said...

mr.f : hu3
aah bcuti time hujung mgu..hu3

yeah tq too hu3

kyoO~rEz@ said...

tieha : pe lagi..join r..hu3

Hazwan Hakim said...

lawa gambar lompat! ape2 pun harap2 kamu menang..:)


http://www.hazwanhakim.com/2010/12/16/feel-free-to-fly-contest-barangan-body-shop-untuk-dimenangi/

kyoO~rEz@ said...

hazwan : tq ^^ wish u luck too ^^

Followers