Tuesday, December 28, 2010

Review | Men's Wig Fashion


huhuhu..
today pny entry sgt best...WIG
kalo korg xsuke xpew..
aq tulis review ni utk mereka yg suke jew..huhuhu
yg aq nk promote ni Men's Wig Fashion...wawawa
kalo korg tgk citer2 korea tu mesti berangan kan nk rmbut mcm tuh..hu3
nk bela mau 3 4 bulan..tu pn belum tentu menjadi..hua3x

so wig is the solution la..katenye..
eh jap ??mahal ke ??
aq ase mcm berpatutan la jugak..
from as low as RM70-80..and ad yg mahal sikit sbb pnjg..hu3x
jOM kite tgk dulu style2x yg available..ayuhh

 aq xtau nm dy..tp dy blakon Boys Over Flower..hu3
rmbut dy RM70 jew..hu3

 ini pun RM70 gak..

ini la yg aq ckp mahal sikit tu..RM110..
fuh ada brani nk try??hahaha

now jom tgk yg paling latest lak..
yg ni sume rm80..wawawa





yang gurls pun ade jugak..byk gilew..
lagi murah..serendah RM50 shj ok..hu3

so kalo berminat..rajin2 la klik ke page ini

kyooreza


10 comments:

..hizamirahim.. said...

wah.
tak sangka ada wig korean style.
:)

mr.syazwan said...

perh!

F
U
U
U
Y
O
O
O

tul!

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

Hello....suka dengan wig-wig yang ditunjukkan! memang stylo! (menjawab soalan anda)......most of the designer suka design baju perempuan sebab market untuk golongan perempuan besar dan sememangnya perempuan taksub dengan fashion....okla, saya suka design untuk wanita kerana imaginasi saya boleh pergi dengan lebih jauh berbanding kalau buat rekaan untuk lelaki.....design @ rekaan untuk lelaki sememangnya tak boleh nak far-out sangat dan bagi saya, itu semua terpulang kepada kehendak designer itu sendiri untuk berimaginasi didalam melontarkan ideanya. Dengan kata lain, kalau design rekaan untuk perempuan tu penceritaannya akan menjadi lain sedikit....dan juga, sememangnya designer itu sendiri tiada masalah untuk membuat rekaan untuk sang lelaki...at least, kita sudah tahu trademark designer tu macam mane....setuju?

p/s: Sandra Azwan Mens wear collection, coming soon!;-)

kyoO~rEz@ said...

hizamirahim :

tu la..now u da boleh sangka ok..hu3

kyoO~rEz@ said...

mr syazwan :

kans..nice plak tuh..hu3x

kyoO~rEz@ said...

Sandra Azwan :

suka jugak..hu3

wah jwpn sgt panjg n details..hu3
mmg designer.hu3

can't wait for the collection..tp kalo collection je xjual cmne i nk pakai..(feeling2 muat je kan nk sarung)..hahaha

Asrol Mania said...

Wah.. nak wat rmbut camtu untuk 2011 nnt.. hehehe...

dyna syamsuri said...

kyoo: bahaya nih llk pon da ada wig korea. mau mat2 indon makin byk bawak gadis sunti pergi lombok sbb muka depa macam gu jun pyo.
hahhha

kyoo reza said...

asrol mania :

sile lah..hahaha

kyoo reza said...

dyna syamsuri :

hahaha..i promote utk laki msia je..
kalo gadis2 terpikat ngn mat indo i xtau la nk ckp pe..smga bhagia je la..hu3

Followers