Friday, June 17, 2011

Update Si Guru Blogger


Salam Jumaat..
hari ni aq rs hari yg paling pack..kot..hahaha
sebabnya ?
dari pagi smpi ptg sentiasa ada benda yg nk dibuat..
pagi2x mcm biasa dgn aktiviti bacaan yasin n solat duha' kat surau skolah..
then da lewat utk kelas form 4..sempat kasi dorg hand-out je lah..
then terus settlekan Buku Ringkasan..ari jumaat mmg kn anta kat pejabat..
da la mgu depan start jadual bru..so kn ubah2x semula..
then uruskan hal ISIS..ISIS tuh sistem pemarkahan utk sekolah..
alhamdulillah da settle..
sekarang utk Qnet lagi..sistem utk peringkat Jabatan Negeri..


then aq kn kosongkan rumah warden yg aq stay tuh..
sebabnya ada lawatan  sekolah dari termerloh pahang..
guru pengiring akan stay situ,so aq kena keluar la kan..huk
then dalam jam 3 td dorg smpi..disambut pasukan kompang..mcm kawen dah aq dgr..hu3
so kn join majlis meraikan dorg..makan2x..hu3

 persembahan dr pasukan nasyid..

 sebahagian drpd pelajar2x yg dtg melawat..
selepas makan2x dan taklimat, dorg dibawa melawat sekitar sekolah..
aq pun ape lagi..join la skali..aq pun xpena lawat lagi kot kamar2 puteri tuh kan..hu3
Asrama Cemerlang Bertaraf 5 Bintang..tu yg cuba dicapai oleh pihak sekolah..hu3

sekolah ni akan stay di asrama selama 3 hari 2 malam..
hny waktu malam dorg di sekolah..
siang dorg pegi wat lawatan kat luar..
k tu je update sang guru yg xberapa nak guru..hu3x
byeeee



4 comments:

m&m's said...

oitt...dah jadi cikgu...hahaha

awek retro said...

sonok laa..masok bilik anak dare..huhu

kyoo reza said...

M&M :

hehehe..cikgu ganti jew

kyoo reza said...

awek retro :

agak la..hahaha

Followers