Saturday, September 22, 2012

Kembali Berblogging


Bismillah..
Alhamdulillah setelah lama xupdate blog, today aq ringan tangan nak tulis something..hehe
Since da keje nieh siyezly tumpuan aq utk tulis blog da xde..
Bukan stakat nak tulis, nak bukak blog sendiri pun xde ye...hiks

Puasa da lepas, raya pun da lepas, kawen pun dah..eh abg aq yg kawen.. convo lak bakal mendatang..
Insyaallah aq akan convo pada 21 October 2012 nanti di Kota Kinabalu, London..tibah
tiket pun da booked..homestay da booked..baju ?xperlu kot..hihi

Jom layan gambar2 la plak..
Bagi yang friend ngn aq kat fb mesti da puas tgk gmbr kan..hahahhaa
Asyik upload je gmbr selenge tiap2 ari..hahaha
Bagi yg just follow my blog, lets check it out..

RAYA



WEDDING MY BRO






SAMPINGAN..haha




Peh banyak x ?? tu baru 5% ye dari jumlah gambar yang telah disnap..haha
Bila la aq nak rajin lagi ni update kan..hopefully aq xmengabaikan dah blog ni..hehe
ada masa aq renovate la sikit..mcm out-dated dah blog design aq ni..hihi
Bye~

No comments:

Followers