Monday, September 24, 2012

Tabita SkinCare dan Kyoo Reza

Salam..
See !! da rajin kan nk update blog bagai..huhu
Ok today nak update ttg SkinCare pulak..
Walaupun muka aq ni xelok pun tapi its proven that Tabita works well on me..gituhh
Semalam genap 3 minggu aq mengambil risiko menggunakan Tabita ni..
Alhamdulillah walaupun xflawless tapi ada perubahan..
Apa perubahannya ??Ni berdasarkan komen org lain..bukan aq nk puji diri sendiri ke ape ye..


Lupa lak brp haribulan start pakai..tapi yg pasti after raya..
just buat counting pada status BBM sebab ari2 gigih kira brp hari dah pakai..huhu
masa awal2 pakai dalam 2-4 hari tuh mmg azab sebab muka mula bertindak balas..
sgt pedih dengan toner dy..then muka start menggelupas..
tapi mmg dah diwarning yang kesan mcm tu utk tempoh 2 minggu..

After 2 weeks, kira nya time tu wedding my bro,rmi yg tegur..
actually dlm bbrp hari sebelum tu dah perasan bila tgk cermin..seawal bbrp hari dah bley nmpk..
tapi bila org luar yg tegur, means its really works la kan..huhu
Time hari wedding ramai tegur cakap da cerah..
Nak cerita lebih2 malu lak..huhu
Makcik jiran depan umah aq siap panggil aq..dy tny aq guna apa, lain sgt perubahannya..
smbil makcik sorg lagi mengiyakan..aq pn promote la Tabita..siap tnjuk kat dorg camna rupanya Tabita tu..

Masuk office mgu lepas, kakak kat ofis lak buat suspen..ingtkan ape la nak ditanya..
Kak : Reza, akak nk tny ni jgn terasa ati lak..
Aq : err ok.. *neves dah sbb xtau ape la nk dtanya tuh..
Kak : Reza gn apa kat muka tu..ketara betul perbezaan..xsmpai sebulan..
Aq : gelak2 jap..Tabita..*lega ingtkan nk tny private2 :p

dorg nk order jugak..tapi disebabkan hrga yg agak tidak murah so dorg nk order night cream dlu..hehe
Memang muka aq blom betul2 elok la..sebab dlu bekas2 jerawat byk..lubang2 lagi..
so akan amik masa la nk jdi ok semula..
so aq sangatlah mcadangkan bagi sesape yang nk guna Tabita ni..
Aq beli ni ngn steward MAS..dy amik sndiri kat Jakarta brg2 ni..
so dijamin original..

Gambar-gambar sekadar perkongsian..bukan niat serong..
gambar2 sebelum byk sgt..boleh tgk post2 lm.. ni semua xedit dah..malas..huhu



23 Sep 2012
under yellow light..huhu

tu je lah..rasa bminat bley la cuba..hihi
sy sekadar bkongsi pengalaman..
nk taw lbh lnjut, add my fb then pm k..huhu
nk bli loose pun boleh..hrga special :)
wassalam...

4 comments:

eddy syrol said...

waaaaaaaaaaaaa.. nak guna lah! hehe

kyoo reza said...

sila order ngn saya :p

Anonymous said...

Brape???

kyoo reza said...

RM330 VIP set :)
utk 2-3 bulan usage

Followers