Sunday, March 01, 2009

biLe jariku mEnunjukKan BelAng...

Fuh lame betul xblogging… Bkn xde cerita yg nak dikongsikan but wifi prOb…now I’m doin’ my blog off9 on my bed..hehe Yala mO post nnt mst kena pegi CC or 1megalaB..kalO dsana br mO tulis..bHa pOkai la..haha :p Wifi ni teda since black-out besar-besaran tercetus last week…sme tensen ndak dpt cr infO tok assgmnent and repOrt…me as well..canNot blogging slalu..hahaha… hmm hari2 yg da blalu byk memberi pengajaran tO me..cewah kunun..yala jawap mid-term pn hancOr lebOr…memalukan kauM jak..apaka… :D hmm bOut MABES n MAGRA tuh maybe I’ll nOt gO boTh of theM… mO jOin prOgrAm aNak aNgkat wiF mY frEn…lOcationnYa adala TAMBUNAN…huhu 1st time ni mO peGi saNa… wHen tAlking bOut pRogRAm asE sOnok PlaK..cOZ disebabkn pRogrAm2 cAmni lA dPt kNL sAbAh yg iNdaH nie..hehehe… sO faR…yg masih ingt la, I’d beEn tO rAnau, kUndasAng, pApar, sipiTang, mEmbakut, kOta belUd, hmm mana lagi ek cam byk lg tP xtaw namenye la..adOi..lemah btOl ingatan niE…patut exAm tut…..tut… muahahaha… pape pun I LOVE YOU…tibe jew..i luv sabah la…huhu… but inGAt pesAn maK..jGn cari biNi oGhang cni..alOw mElepAs la kOraNg..muahahaha… xpew2 stiLL sOlo lg niE… yeAh… sjk xon9 nie cam byk jak pic amik..my pic la ofcOz..huhu tP kalO leTak cnI sumE owang kate cAmerA-frEAk plAk..tp mMg pN..hakhak… I used mY cAm jgk nOt piNjam2..meOw2… :p lAst SUnday kUar bELi bJu bAru..hakhak… skE btOl bJu tuE evEn mY rOoM8 kate I lOok pelIk pki stYle camtU..wAt dO I cARe..kOrea ke kOta kiNAbalUk ka sama jAk..haha..tedA plAk amiK piC tiMe tue… tp mmg kU akUi la msUk tghRi panAs giLAk dEn…hahaha… yg pEnting pUas kn..hakhak hMm mY P liCense da expiRed lAst 4th Feb… tP bLom aDa ms lGi mO rEnew my FULL LICENSE…muahaha highlight lagi tuh dpt lesen full..haha bkN Pew xTaw dmAna JPJ cNi…lEn kAli jAk la rEnew..hehe pEw lg eK… hmm ari Rabu 25th fEb I jOined pRogrAm but nOt as AJK..juz tEmaN my fRen dr bhgn teChniCAL…its cAlLed PrOgRam INTAN…


pRogrRam USM-UMS… haha jmp nGan dAk2 USM… dOrg aMik pIc nGAn dEn lG..cAm famOUs pLAk..pdHl mEnumpanG jEw..muahaha… pikiR2 bL la my tUrn tO gO USM plAk or anY U in pEnisuLAr … gagaga :p pe lAgi ek.. ha tO aLL mY fRen yg ade my phOne nO tue..sorry sgt2 cOz xrEplY u all pNy tExt sJk last wEek… I didn’T tOpuP lg sJk laSt wEek… pOkai bHa niE… sbUT paSal pOkai rAbu lPS mkn di kAfe libRary n I fOund oUt nEw mEnu yg bOley La tElan bEside rOjak aYam, tOmyAm n wanTAn… itS chIckeN cHop wiF mAyOnis…da Lama ada cni tp sik pAsN bah KAmek..oK la RM4 kaN..hikhik… apa la mOtif pOkaI ngAn chIcken cHop ek..haha..saJe jew pN… uIh bEst juak kAsi miX2 bhs niE… tAkat niE jAk lA kOwt.. enJoy2 lA mEnjaMu my lAtest2 pOrt FoliO..hakhak :p




P/S : stiLL mEncari2 ciNciN keSayanGanku yg iLAng..wawawa

1 comment:

devilboy77 said...

oooo.... ini ada lah hari kehilangan si kyoo ni..^^

Followers